bagi pendapat

38w 3d Td subuh sakit pinggang..sampai skrg tp hilang2. Tu tnd bslin ka?

2 Balas

Sis bole rasa kalau dah nak bersalin. Sakitnya dr pinggang ke perut. Kalau serviks mula menipis memang akan kerap sakit perut. Track masa kontraksi. Memang kalau dah nak bersalin kontraksi makin kerap. Rasa mcm nak berak sembelit,tp lg sakit dr tu. Kalau dah kerap sgt kontraksi cepat2 pegi hosp. Takut tak menyempat masuk LR. Anak kedua saya lahir ngam 38 weeks. Anak pertama 39 weeks

Selain dr tu ada tanda lain x sis...ase mcm nk mmbuang ke? Ada drh ke kluar..sbb skit pinggang ni kdng biasa. Tp kdng blh jd tanda juga. Kena pntau la.