Pregnant 6w 3d

Saya rasa sakit pinggang sgt.. kdg2 perut cramp.. Tkda spotting or bleeding normal ka rasa mcm tu??#firstbaby

5 Balas

Em samala tpi yg dh sedia ada gastrik lgi teruk sakitnya, saya kerap sakit pulk tu, segala bahagian perut sakit, agak2 normal ke tk tu, gi scan kantung and janin dh ada almost 8minggu tpi risau jugk asik kerap sakit je😭

Normal sis, sy dh start mual tnpa muntah. Bau kuah rojak auto pening. Cramp sakit blkg, sy punya dh mula mse week 5. Itu yg lena tidur skrg ni.

sama..(6w1d)semlm bersin kram perut..senget perutnya 🤭 sakit ya amat.. pingang jangan ditanya

In shaa Allah normal sis.. Sbb sy pun macam tu jgak

normal ja sis..