Kandungan 38w 3d

Hi nak tnya normal ke kalu sakit bwh perut + sakit belakang.. sakit dtg kejap2 je tpi kerap 🥺 bru hrini rse.. tanda2 lain xde pon.. skrg dah 38w #firstmom #seriusnanya

5 Balas

sy nak masuk 36weeks esok.. tapi perut asik mengerass je,kjap² dtg.. tnghri tadi buang air kecik, dlaam 3 mint ada keluar air jernih tapi x bnyk..nurse bgtaw pakai pad tngok ada keluar lgi x.. takut leaking je...

2y ago

Yeke leakegas , takut pulak sbb ada kit kit yg keluar tp yg pelik tak kerap dan tak byk. Sewaktu duduk bgn ada kit itu pun i tak tahu nak spot..minggu 37 kena gi kk..scanning blh tanya doc air ketubah cukup tak. Sbb 35 minggu ari itu alhamdulillah ok.

Mcm skit nk period x? Sbb saya mcm awak juga..kdg smpi skit bwh punggul..betul2 rsa mcm skit priod..kerap skit perut..kdg2 mbuang 2kali shari...perut kerap mngeras juga. Baby aktif sgt. Saya 36weeks4days

2y ago

#punggung

sama 38w jgk tp belum ada tanda² lg kecuali sakit macam senggugut kejap sakit kejap tak.. dan 2,3 hari ni cirit birit je 🤧

Ya sis get ready to visit hosp, sakit belakang ke hadapan means true contraction, lgpun sis dah tiba masa anyx

Contraction tu... Get ready ya. mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat