Sedihnya rasa

38 minggu baby tak masuk laluan lg... Takut pikir segala kemungkinan.. dengn tinggi kurang dr 145 tkut bby besar 😭😭

8 Balas

jangn risau.. sy bersalin ank ke7 pun 39 w lebih br kepala engage n betul2 masuk laluan.. sampai masanya bby akn turun sdiri.. jgn takot n fikir bukan².. enjoy minggu² terakhir dgn bby dlm tummy Tu.. semoga sis dipermudahkan bersalin yee

1y ago

amin amin amin tq sis🥰

Takpa awak doa byk byk. Saya 39 minggu kepala dia tinggi lagi. Station -2 sekarang. Time 38 minggu tu lagi tinggi. Ni baru turun sikit. Semoga dipermudahkan untuk kita semua. Aaaminn

1y ago

amin amin amin... semoga urusan kita smua dpermudahkan

cuba buat senaman kupu²...bykkan bersujud...bykkan berjalan...mkn buah kurma... baring secara mengiring ke kiri...sy buat yg ni 38 minggu dh bersalin...

sabar sis.. kdg ank ni masa nk beranak dah baru dia turun.. doa byk2 sambil exercise dan ckp kat baby pujuk bg dia turun masuk laluan ya

Never too late, ikhtiar banyakkan sujud lama dan tidur mengiring ke kiri dan kepit bantal di antara 2 kaki

1y ago

tq☺️

Jgn risau awk, sy besalin 40w 3d time 38w dah ada bukaan tp baby tk nk keluar awal

1y ago

ooo ok sis .. tq 🥰🥰

awk ank keberapa dah ni?

1y ago

amin...tq🥰🥰

Kedua