sakit mcm nk buang airbsar+trkencing

36week++ . Normal kh kalau dh krap jln dn naik moto ,bdri llama,dduk lama ,bila bangun tu rasa mcm nk buang air besar dn rasa mncucuk kt miss v tu? ..smpai brjalan trbongkok² ..tpi pas tuu,,ok sikit ..bru dpt jln mcm biasa ..jln pun rasa susah skitt..rasa nk jln terkangkang pun ada? ..adakah sy bakal bersalin xlma lagi ? ..sbb,,sya fkir² mungkin kpla bby dh kat bwh sgt² ..

1 Balas

Klu sakit nk bersalin mmg rasa cam nak terberak tp xtaw la sis klu lum ada contraction ok ag kot.. Just standby