serah diri

36 weeks septut Nya kepala baby dh trun masuk laluan ..tapi checkup hari nihh doktor ckp kepala baby belom masok laluan lagi ..dh 37 week dh..Due 1.10 ..kena serah diri?

4 Balas

36 X xmasuk 37week1hari p ambil oppoiment untuk operate 38week 5hari doctor bagi tarikh...tapi ter operate awal....37week5hari sebab keluaq darah campur lendir..TerUS X CAKAP BANYAK TOLAK DEWAN BEDAH EMERGECY CASE OPERATE TERUS...SEKARANG BABY 4BULAN DAH....ahamdulilah operasi berjalan elok...Luka jahitan pun cepat Kering...