Overdue, kepala belum masuk laluan.

Tarikh due ptut hari ni 20hb.. ada tak pengalaman yang kepala baby tak masuk cantik lagi kat laluan, tapi bersalin sebelum tarikh serah diri ?

1 Balas

kepala bby kena cantik baru mudah bby turun. klu x mmg susah. pnglmn sy overdue..dh induce, pecah ketuban pn bby turun slow, rupanya xmasuk laluan...poor progress...last naik emergency czer sbb tkut bby lemas.

4w ago

Ye ke. Debar dah ni. Ni anak second. Lambat pulak nak masuk laluannya