Baby Songsang

Morning mommies, boleh share berapa weeks baby dah sepatutnya pusing ke bawah? Kalau ada yg pernah buat external cephalic version (ecv) boleh share ke procedure tu sakit tak? Thank you 🤗#firstbaby

4 Balas

biasanya klau doctr kat kk tu scan bby breech dia sndiri akan bagi surat reffer ke hospitl (o&g) utk minta appomnt buat ECV .. sakit atau tak tu sy pun tak tahu lah 😅😅 sy pun masih mnunggu appmnt hsptl .. sy 34week bby breech juga

1y ago

Thank youu for sharing 😊

Saya 34weeks baby dh engaged sbb banyak berjalan dan mencangkung. Sis rajin2 pujuk baby supaya dia pusing 🥰

1y ago

Thank you for sharingg 😊

Sy pun bby breech msa 36minggu,37minggu repeat scan msih breech trus doktor bg surat serah diri czer huhu

1y ago

Thank you for sharing 😇

28w. tp sebelum 36w masih ada peluang nak pusing.

1y ago

Ok puan, thanks for sharing 😊