Boleh ke travel balik kg time kandungan 36 weeks?

36 weeks boleh lagi ke travel jauh2? Plan nak balik kg raya nie.. Tp mcm risau pun ada sbb agak jauh juga perjalanan dari johor ke kelantan. Ada x mommy2 yg 36 weeks time raya nie plan nak balik kg? Ape persediaan yg mommy2 buat utk balik kg nanti?

14 Balas

Boleh insyallah , sy tunggu hari masa anak no2 , selangor-terengganu 😅

2y ago

Insya Allah.. Harap dipermudahkan. Selamat hari raya sis.. ❤️

sy pun 36week.. berani balik kg pun balik hari je nasib kg pun tak jauh sgt.. 😅

2y ago

Nasib baik kg dekat xperlu nak travel jauh2. Nie duk fikir dgn jalan jammed lg aduhh lemah semangat. Dah laa skrg nie asyik nak terkencing je. Hehe..

Saya Bru je bersalin kndungan 36weems 4hri..xjngka bersalin awal..

2y ago

Sis ada masalah hb rendah ke? Sy pun risau bersalin awal gak nie sbb hb rendah..susah nak jangka kan. Sy anak no 2 bersalin awal 32 minggu..

boleh travel sis

2y ago

Tenkiuu sis.. Selamat beraya. Hehe..