36 minggu baby kecik

36 minggu tapi baby dalam perut hanya berat 1.8kg . Ada tak ibu yang pernah mengalami ni

6 Balas

Saya scan Bby Masa 33week,Berat cuma 1.6kg...35week 1.8kg ,37 week 2.2kg... 38week + 5 day bersalin 2.6kg 😂 as long Bby Berat lebi 2.5kg normal la tue... kandungan n sis sihat n cukup movement..saya xsuka minum susu n milo Masa pregnant,minum caffeine saja,1gelas 1 Hari,saya semua okey, kecuali keputihan..smpi check dgn lab,nasib virus x bhya.haha ..Hari tue doc suggest Saya double pill mkn calcium ja.tue swasta la.

Saya ada baca kalau nak bg baby besar ibu kena minum susu satuhari 3x , kalau ibu tu bukan penggemar susu dia boleh amik multivitamin. Tp kena tanya dr dulu sebelum amik multivitamin..

aritu mse scan 35 mnggu 1.8..36 mnggu pn 1.8..tp sy bersalin 36 mnggu..kuar 2.3..xpe scan tu cume anggaran..lgpun masih ade mase utk bb mmbesar..mkn daging..chesse..susu

saya scan 33 mggu cuma 1,5 kg je..

sya 35 mnggu dah 2.6kg sis .

scan cuma anggaran je