Air ketuban kurang

36 minggu 3hari Kurang air ketuban drop sampai 3 Boleh kongsi macam mana nak menambah kan air ketuban

12 Balas

Makan dan minum je.. kalau mkn tu ambil jenis mknn yg ada aiq mcm buah tembikai.. air kelapa.. sup2.. takut mommy xcukup aiq ni.. kalau dh xblh sgt baru kena tahan masuk ubat..

2y ago

ya sis terima kasih lepas ni saya cuba amalkan

bila kita perlu check air ketuban ya? n how to check? sy mmg kurang minum air. pernah tanya doctor but she said xyah risau about air ketuban. now sy 15 weeks.

sy drop smpai 8 pun Dr da risau.. sis kna bykkn minum air n makanan rendah garam n elakkn makanan bergoreng utk sementara, makan buahan yg byk juice..

2y ago

thnk you sis nanti saya cuba amalkan🤗

tak boleh buat apa sis..saya rase sis kne masuk ubat untuk selamatkan kandungan..mcm saya air ketuban kurang baby dalam perut semakin mengecil..

2y ago

ya sis tunggu nak simpan ubat saja lagi ni🥲

xkena admit ke sis..setahu sya bawah dr 5 confirm admit wad sb bhyaaa bby blh lemas or kurg oksigen

2y ago

air masak, air kelapa, buah tembikai sis

sama kes sy hritu drop 6, alhmdulilah cek next day naik 8 sy bnykkn minum air kosong sehari 2L +buah tembikai

2y ago

thnk you sis atas info nanti saya cuba amalkan🤗🥰

minum air kosong banyak2, air kelapa dan tembikai sis

2y ago

ya sis terima kasih atas info🤗🥰

bnyak ahli dlm ni kata makan tembikai

2y ago

nanti saya cuba amalkan🥰 terima kasih atas info

minum air kosong bnyk.. mkn tembikai

2y ago

terima kasih atas info nanti saya cuba amalka

byk minum air masak & tmbikai