Air Ketuban

Normal ke air ketuban kurang jika usia kandungan 36 weeks 5 hari?

13 Balas

sy sepanjang mengandung kk scan 3x,xde bgtau air ketuban byk mane pun..scan kt swasta 2x ,doktor bgtau semua ok..smpai masa ketuban pecah time tgh rehat tgh hari atas katil..trus g spital,cek jln 2cm,esoknye brsalin,39weeks..

Xnormal sis , masa mengandung yg sulung dulu , kandungan 36week air ketuban tinggal 5 Jew, doktor paksa bersalin ... alhamdullilah sekarang dio dh umur 4thn

4y ago

Saya dah selamat bersalin pada 12/03/2020, alhamdulillah baby pun dah 1 bulan

Air ketuban kurang bahaya. Dah jumpa Dr ke? Sy air ketuban kurang masa 37w4d. Terus kena induce paksa bersalin

4y ago

Oh dah selamat ye. Alhamdullilah. Kalau ikut private hospital, memang asyik suruh operate je😂😂. Selamat berpantang sis❤

Sya 37weeks 1day,air ketuban 15.3, alhamdulillah doc cakp cukup.tu yng baby bebas berpusing

Bahaya sis.. Mcm sy 36 minggu 5 hari juga terus emergency czer... Sbb air ketuban tggl 8...

4y ago

Saya dah selamat bersalin pada 12/03/2020,alhamdulillah baby pun dah 1 month 🤗

Xnormal...sy plak doc ckp mcm lebih..skrg 32w...bacaan 20..2mggu lgi repeat scan😢😢

4y ago

Alhamdullilah... congrats sis😘😘

xnormal sis.. bahaya.. kwn sy penah kene pakse b'salin awl sbb air ketuban kurg..

4y ago

alhamdulillah.. rezeki sis.. mudah.. kire b'slain hr tu bape wk?

sy 38week doc ckp air ketuban kurang....trus admit ward...pkse brsalin..

4y ago

Saya dah selamat bersalin pun 12/03/2020, baby pun dah 1 month 🤗

Minum air kelapa kerap sis.. Air kelapa untuk tmbh air ketuban.

4y ago

Saya dah selamat bersalin pada 12/03/2020, alhamdulillah baby pun dah 1 month 🤗

Xnormal...sy 38weeks kna czer Sbb ketuban kurg

4y ago

Saya dah selamat bersalin pun pada 12/03/2020, alhamdulillah baby pun dah 1 month