pinggang sblh kiri sakit sangat?

35w 5d..pinggang kiri sy sangat sakit apakah itu tanda2 dah dekat nak bersalin?nak jalan,berdiri,duduk pun sakit?first baby...nak minta pendapat sikit..tq?

2 Balas

Kalau pregnant dah nak cukup bulan memang semua akan sakit.. Lagi2 pinggang.. Nakbtidur malam pon sakit.. Sebab baby makin lama makin besar dan.. Baby akan menolak usus kita jadi sempit.. Sbb tu kurg makan.. Dan kadang2 rasa pedih ulu hati..dan baby akn menolak tulang belakang kita utk dia membesar dan bergerak.. Sebab itu ibu2 hamil digalakkn tidur mengiring..sambil peluk bantal.. Boleh google gambar.. Untuk mengurangkan sakit dan boleh menghalang daripada bby kurang gerak dan boleh menghlang daripada kematian..

normal sis... ya tanda2 jg tu 🤗