sakit pinggang kiri

normal ke sakit pinggang sebelah kiri sahaja.. sakit sangat sampai ke belakang. jalan pun sakit, dah 30 weeks

2 Balas

sy pon 1stmum. berdebar rasanya nk bersalin tp tk sabar nk jumpa baby. skrng 33weeks smua sakit2 hahah. dari tangann, pinggang, celah pelvik, paha, betis ke kaki smua rasa bisa2. rasa nk menangis bila sakit sbb rasa berdenyut2 sgt tp alhamdulillah nikmay mengandung walaupon sakit2 tk smua wanita dpt rasa. pengalaman berharganya

masuk trimester ke3 segala2 sakit sis..bukan pinggang saja..tulang pelvik pun.. bila baring tu, dri ngiring kanan ,nk ngiring ke kiri tu..padu sungguh rasa sakit pinggang...dri baring nk duduk nk brdiri pun sama.. huhu , nikmat mngndung gitula.. jnji xkluar darah apa2 ok tu..sy pun 30w+ juga..

2w ago

hihi.. smoga kandungan kita baik2 shja..aminn..