PERSIAPAN BERSALIN

35 weeks, who's excited here ? Hohoho. Siapa dah siap bag hospital ? Saya baru je siap ni, sebab nurse dah pesan dah. Hoho. Semoga kita semua dipermudahkan urusan melahirkan nanti ! Sihat ibu dan anak semuanya. Aamiin aamiin aamiin. Excited dan berdebar ! Hohoho

PERSIAPAN BERSALIN
8 Balas

siap dah beg, tinggal nak masukkan barang2 mak(yg still pakai) dan makanan je.. yg bahagian baby atau barang mak yg xpakai masa mengandung ni semua dah dalam beg..