36 weeks

salam jumaat pada semua mommy? ada x yang sama due ngn sy 23/10 , persiapan bersalin dah siap ke semuanya ? hati berdebar2 je ni , target kalau boleh nak bersalin 38week atau 39week mcm tula , doakan urusan bersalin nanti sy dipermudahkan ya Aamiin . #FirstBaby

17 Balas

Saya due date 22/10 :) sama la ingat nak deliver awal around 38weeks but then semalam checkup doktor said saya bersiko high blood pressure and if jadi terpaksa induce dan deliver around 37weeks. Persiapan takde apa pun..

5y ago

Terima kasih. Semoga awak dan kandungan juga sihat selalu dan urusan dimudahkan :)

Saya 22/10 . Beg siap siaga sdh dalam bonet kereta . Manalaa tau mau meletup awal hehehe get ready jak nii . Semoga semuanya berjalan lancar . Baby dan mumy sihat Aamiin yaa Rabb

5y ago

sy baru nk kemas2 beg haha , in shaa Allah semuanya berjalan lancar , aamiin

Saya 14/10 anak nom empat tahun lepas bulan 6 baru bersalin jadi persiapan ala kadar je rasa nya tak smpai due baby nk kluar ni😂

Sy 27/10.. Sama la target dlm 38w.. Tp sy brkerje lak.. Nk trget awl kene mintk cuti awl 😅.. Persiapan sikit lg belom siap

5y ago

Eh, sama due date kita. Hopefully baby keluar 38weeks juga sbb husband dah start cuti panjang minggu tu. 😊

20/10 dah siap dah cuma blom ltak dlm beg lgi..heheheh smnga urusan kte smua untuk bersln berjln dgn lancar aminnn..

Saya 15/10 .. Persiapan semua dh ... x sabar nak tunggu anak keluar ... semoga urusan kita semua di permudah kan ...

5y ago

Sama due dngan saya 15/10 jgak anak no.2.brg semua dh standby siap

Sama la sis. sya pn target bersalin 37 week keatas. Huhu,brg smua dh prepare. Smoga dipermudahkn sgala urusan😀

5y ago

Amen

Saya 29/10.. alhamdulillh dh siap..dh msuk dlm keta stndy siap2 tkut berjln mana2 ttba nk brsalin ke...hihihi...

5y ago

Amin...

Saya sis.target bersalin 37 weeks keatas.mudahan dipermudahkan .anak 1st dulu overdue.persiapan 15% tinggal.

5y ago

Aah.kena induce belon je.dok masukkan induce belon Kat bawah privacy Kita tu. Xsampai sejam belon pecah.kluar darah. Tapi dok check bukaan masih lom buka lgi.dok masuk blik belon tu.sakit ya amat.last2 czer sbb poor progress

Saya pun tggu hari juga ni hehe due 14/10..skrg 36w4d.. Semoga dipermudahkan urusan kita ya 🤗