skdar share

34 minggu mlm² prut sllu mngeras. . Adakah itu normal. . Due sy bulan 11 ni

4 Balas

Sme sy dh 34 weeks tpi sy kerap kna braxton hicks yg kerap.. krap kncing.. rsa bby dh ke bwh sgt.. ikut kn due date sy buln november jgk tpi ms chek up misi kta dh x lma lgi tu.. kki pn kdg bngkak ssut.. cma lau braxton hicks kerap kna lalu sakit mmg sy kna trus ke hsptl sb tu pn bole jdi tnda2 nk bersalin.. moga kita2 smua di permudah kn yew sis.. lau pert sis kerap mmgeras segeka ke hsptl..

4y ago

Allah.. bby tu btul2 nk kuar tpi kepala lom kt bwh lgi ye.. lau lahir pn bby pramatang.. moga bby jgn kluar dlu lah.. bgi btul2 ckup.matang . doa yg baik2 ea..

sama lah sis saya pun mcm tu 34minggu1hari kerap mmgeras due saya 14/11 sis...dan kerAp kencing je.

perut kerap mengeras kena monitor tanda2 bersalin yg lain jugak. lain org lain tandanya..

normal sis. perut sy pun sllu juga mengeras. skrg dah 36minggu