Baby mengeras

Normal ke prut asyik mngeras je.rsa xselesa..bru 20 week pregnt..dh rsa dh bby gerak2 tu.kdg mngeras je prut ni..

2 Balas

Kdg2 mmg ada time dia mengeras…tapi awk kne alert la jgk, pastikn jgn ada bleeding, xdisusuli dgn sakit perut yg teruk..yg tu better pi hospital/klinik

3w ago

Sama lah. Saya pun 20 weeks. Tapi baby dah start keras keras dari 17 weeks lagi. Kadang kadang sampai senget senget perut. Mungkin dia tengah tertonggeng. Nak nak pulak saya ni jenis perut nipis. Padat. Kadang tu sampai bonjol sebelah dibuatnya. Tapi Alhamdullilah, bila appt 20weeks KK baby sihat. Siap boleh picnic dalam perut. Doc pun gelak 😂