8weeks perut megeras dn tegang wktu malam

saya prgnant 8weeks dn ad fibroid cume ta psti bsar mana skrg.. last scan sblum dpt thu prgnant fbroid bsar 6cm... 19/2 ni bru jupe pakar ... tpi skrg tiap mlm tido prut mngeras dan tegang....baru 8weeks dn bru nmpk kantung.. 7/2 bru p KK utk scan skli lgi... adkh normal ke klu rse prut tegang n mgeras... sbb sjk prgnant ni prut sy sllu berangin kembung...

1 Balas

Tiada pengalaman puan. Tp di awal kehamilan memang rasa kembung tu normal. Moga semuanya selamat

5mo ago

Sama