List Barang Baby & Ibu Berpantang

Hi Mommies semua! Okay saya first time mom, dan tak tahu apa nak prepare untuk barang baby & ibu berpantang. Boleh tak sesiapa tolong list out kan apa barang yang penting untuk saya mulakan journey baru ni. Dah nak masuk 28 weeks pun tak prepare satu benda 😅

3 Balas

barang pantang saya simple je sis. sabun herba maternity pad minyak angin breastpad bengkung bantal panas (malas nak pakai tungku 🤣) kain sarung dah siap jahit stokin

Its okay sis… slow… nak lagi detail sis boleh google ja nanti keluar banyak info

awak try search kat tiktok list barang baby