Barang barang mummy

Hii ☺️ normally kan kalau nak prepare barang barang mummy apa je yang kena bawa 👉🏻👈🏻 #firstmom #firstbaby

1 Balas

Brg2 ibu utk d bwa ke hospital ke sis ? -Baju lengan pnjg 2/3 helai (Extra) Incase lmbat discaj / Skirt pnjang 1/2 helai -Topi&Stokin/Berus gigi ubat gigi/Pencuci muka/Sabun -Tuala medium size&tuala leher (incase utk lap2 puting ibu) -Seluar dlm 3/4 helai(Extra) & Modes -Termos utk simpn air panas/Horlick 3 in 1,Milo 3 in 1/Roti Bun,snek -Powerbank

1y ago

Thankyouu 🫶🏻