normal ke 8week xnmpak ape timw scan

31/10 genap 8week g scan tpi xnmpak lg.. Normal ke?

normal ke 8week xnmpak ape timw scan
48 Balas

Doc sy bgtau baby biasanye akan ada degupan jantung pd minggu ke 11..anggota badan akan ada pd minggu ke 15

nrmal . kdg bbybump awk kcik comel mngkin awk jnis org yg kcik ii cumil . sma la sy pun dlu xnmpk sgt

5y ago

bby

Normal, sy 11w bru nmpk, scan 11w trus da nmpk jntg skli😘, jgn risau sgt ok, take care 😘

Inshallah sis Kalau ada rzeki xkmana...nanti nmpk la tu.hihi...sy 8w dh nmpk jntung kcik bkelip2...

Normal tu.. Kadang kira dr period last 8 mingu tpi mungkin janin 7 atau 6+ sebab tu x berapa nampak lg..

5y ago

Ouu yeke.. Bleh jd jgak kan

Mintak scan dari bawah. Tvs. Perut tebal mmg payah sket nak nampak kalau scan atas. Mcm perut sy 😂.

5y ago

Scan bwah haa

Sy dlm app ni 7week tp g scan kt swsta smlam bru 5 week tp da nmpak jelas..alhamdulillah..

Sya pun week 8 scan 31/10 xnmpk sbb doktr ckp kulit tebal😅 kena tggu 3mggu lg bru scan lain..

5y ago

Agak frust jgk la sbb xnmpk.. Tp tu la nak wat cmna dh sya obesiti kena la sabar.. Huhu

Normal. Kalau nampak pun, kecikkkk sangat. 10 week ke atas boleh nampak kantung

Selalu memang cmtu sis, inshaa Allah ade tu. nanti 10 weeks scan lagi sekali