Pregnancy

31 weeks pregnant twins... ???

36 Balas

woww!! tahniah sis! heee. brapa weeks dh dpt tahu twins tu sis? org kata majority ada twins ni kturunan ada jugak yg twins ya?

5y ago

Masa bukak buku tu dh detect twin... xsemestinya ada keturunan baru dpt twins ade yg mmg rezeki kan

sis2 yg dpt twins ni bole xshare scan pertama u alls. nk compare to mine cuz mine look alike tp dr xsure lagi..

5y ago

Nk sure kn tggu besar sikit janin nye... klu baru 7 weeks susah nk tgk... maybe about 12 weeks above doc boleh confirmkan... nanti refer doc ye utk info lebih lanjut

Alhamdulillah...seronok dgr, smoga momy mudah bslin...doakan sya juga dpt hamil yee..bru je kguguran bulan 7 lepas

Semoga dipermudahkan urusan sis. ..jaga diri.. 💕 Doakan utk saya juga ye. Semoga dikurniakan zuriat 💖

Congrats sis. Ada tak nampak tanda-tanda yang kita boleh kita pregnant twins?

wahh ..tahniah sis ..sama lah kite preggy twins😍

5y ago

alhmdulillah ..moga diberi kesihatan yg baik ya ibu²☺️

Congrat... Tak lmbt dh tu, sy dlu brsalin kt twin 36w 😊

wah twins..congrate sis..semiga dipermudahkkan semuanya..

Alahh bestnyaa twins.. Semoga dipermudahkan urusan sis..

wow congratulations... my second child is twins too..

5y ago

Woww congrats.. boy or gurl?