Boleh share pengalaman pregnant twins tak? Dapat tahu weeks keberapa ye?

Share pengalaman pregnant twins

8 Balas

sy week 6 dah tw sbb awl2 dh high risk asyik bleeding. so checkup pm awl. ni nmpk klu transvaginal ya klu ultrasound biasa nmpk tak nmpk gitu.

asik bleding teruk 1m eh check dua katung tapi katung satu lagi kecut tinggal lah satu 🙂 masa check 8weeks gituuu

Sy tak tahu sy pregnant. Masa review o&g sebab AUB, baru tahu dah pregnant twins 13w

Sy lgsung xtaw pregnant twins.. Mse nk cek in hospital br taw de twins..

4w ago

12 week time bkk buku pink trus nmpk twins

Saya time bkk buku pink week 12 doc scan trus nmpk twins

6w nmpk satu kantung. 7w+ nmpk dua kantung

7w via abdomen ultrasound