31 weeks

31 weeks 2 days..mummy semua start mmbasuh bju baby pd brp weeks ya..jom sharing..

186 Balas

sye 29 weeks da siap pack da...sbb nurse da suruh...sediakn awal2...apa2 senang😁👍

Saya 30w dah siap basuh dan packing.. Ni tunggu bersalin je,semoga dipermudahkan segala urusan bersalin semua 🤲🤗

28week dah siap basuh. 30week dah pack siap2 barang baby. barang ibunya je belum siap pack lagi. skrng baru 31week 2day

saya pon 31week tak basuh apa lagi. brg pon tak lengkap lagi. ada lagi baju nak beli. hrp baby tak keluar awal sgt 🤣

34weeks 4days dan masi mencari2 barang😅blm susun lagi ,perut dah kerap mengeras dgn dibawah rasa ada benda menucuk2.

29week dah siap semua..tinggal bekal mkn maknye je blom. ☺️ ..packing awal sbb 2org ank sblom ni besalin awal..

sudah membasuh dh brg2 org baru yg bakal lahir lagi 2 bln, hari2 pi ambik bju2 bby cium bau aroma sofflant

28wks lg dh kemas skit2 now dh complete. Sbb risau lak kalau tiba2 jd terawal ke atau x larat bila dh makin byk wks

Saya dulu 31week baju baby baru beli sehelai dua, tapi 31week jugak la anak nak keluar.. Standby awal2 takpe sis..

saye 31 weeks baru beli baju langsung basuh biar senang sikit jika dah masa bersalin langsung angkat bag je😊