31 weeks

31 weeks 2 days..mummy semua start mmbasuh bju baby pd brp weeks ya..jom sharing..

186 Balas

31weeks sy suda siap2 cuci bju² bby & lipat kemas masuk dlm bag hari ini..semoga d permudahkn semuanya🤭🥰

sya 31weeks 1d tak beli apa lagi 😅 tpi kedai barangan baby dekat area rumah je bila2 msa blh pegi trus 😂

8m baru nk basuh... banyak lg blom prepare... lepas raya bru beli brg baby...😅 yg lma2 DH letgo bnyk...

nak tnya. perlu ke basuh baju baby tu kan baru beli juga. atau mesti basuh juga. klau x basuh bleh tak

sy selalu cuci baju baby dlm 35w. 😀lps cuci. br paking2 trs dlm beg. tkt dlm 38w nnti dh brsalin. 😂..

beli² terus basuh kemudian simpan dalam beg tertutup .. excited sgt wlopon baby nom 2 sebab gap 5 taon🤣

saya dah 31 week . baju ibu, baby dh packing siap² dlm beg . beg pon dh letak siap² dalam kereta . hehhee

sy 32 w 2 d ..dh nk start basuh dh..just tggu pindah rumah dlu..bru start bsuh²..sng sikit..angkut² nnti

A'ah. Dah start dr 28w sbb takut makin malas bergerak bila perut makin besar. Jd buat la awal² 🤭🤭

22w dh kemas siap2. Baju semua lengkap, kecuali tggl barut shj belum beli. Almaklumlah beli skit2 hehe