31 weeks

31 weeks 2 days..mummy semua start mmbasuh bju baby pd brp weeks ya..jom sharing..

186 Balas

sye dah siap membasuh semua masa 30 week...bag dah siap masa 36week...now saya 37week..tunggu masa and siap siap Kan diri..due Bulan ogos😍🥰

Sy dah basuh tapi belum packing lagi. Balik2 tunda 😅 kemalasan melanda d usia kndungan 34w . Tolonngg 🙈

saya baru kemas bilik untuk prepare baby in coming . belum kemas lagi beg . thankyou semua share . walaupon anak no 3 ni baik prepare awal kan

saya dh basuh dan siap lipat susun dlm bag separuh dlm bakul separuh..start buat 28w x silap saya.😂 brg mommy je blom complete..

Sy 31w 3days. Dh siap packing baju baby n mum.. letak dlm kereta siap2 .sakit je terus pergi hospital.. nanti bimbang tinggal beg pula

sy dh 31 week dh siap basuh dn packing ..sbb nurse pesan suruh packing awal2 masuk dlm kereta.. persediaan tu penting nnt kita x kelam kabut

3y ago

Sis basuh guna detergent baby ke? Basuh guna mesin ke tangan je?

saya 31w.. baru siap basuh..belum pack lagi..xhari ni esok..baru nak pack..mgu lps check up 30w nurse dh suruh prepare ..

dh siap packing tinggal bekal ibu je blom..skrg pun dh ada skit2 risau buat lmbt2 nty,ank 2 org sblom ni pun semua kluar awl 😇

28w dh start basuh semua baju. Lepastu packing sikit2 tengok mana yg tak cukup. Dh siap packing barang baby masuk kereta ☺️

sya 31w2d kerap kencing sakit dibahagian miss v sakit pinggang cukup laa smua rase sakit nye 😅😅