Da kemas2 ke tu..? Baby jan 2021.. da kemas 2 ke?

31 week now..

Da kemas2 ke tu..?
Baby jan 2021.. da kemas 2 ke?
74 Balas

Tahniah sis... X lama dh tu nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

share lgi brang kprluan baby dan ibu.. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan kita untuk melahirkan zuriat kita smua slmt ibu dan ank Aamiin dan dpnjgkn umur ibu dan anak aamiin

sy dh siap semua dh..untuk p hospital pn dh siap dlm beg...klau lmbt kemas barng takut nt bersalin awai..due 11/1..rasa ank yg last kot...dh 7 dh..lg pn umoq pn dh lnjut..

saya da 29weeks... alhmdllh persiapan da 90%...cuma xmula basuh Lagi..plan basuh 32 weeks...smoga slmt bersalin semua...smoga baby Dan ibu juga sihat.. insyllh

x pasti lg.ikut kn dktr nk bg bersalin normal.sy ade tekanan drh tinggi..doakn sy ye sis..doa kn sy dan baby kuat..doktor pun dh bgthu hrpn untk baby hidup tipis.

Sy xda beli apa pon lagii, due january 2021☺ second beby.. 30 week nak smpai dah.. Ni start pkpd balik di kedah rasanya payah nak bergerak.. Hmmm

dah siap dah last week...balik rumah mak 2minggu sekali je, so prepare awal. Sbb duduk dgn mertua skrg. Semua barang baby pos kt rumah mak sbb pantang sana.

3y ago

oow.. kita pantang sendiri.. upah akak dtg masak lauk pantang n mandikan bayi..

alhamdulillah barang dah settle beli tinggal nak beli pampers dengan cuci baju je ☺️ saya due hujung bulan january

Bagusnya, prepare awal2. Senang nanti. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Aamiin 🤲🏻😊

Dah siap,due hjung jan, awak takut brnak dec je nnti, sma cm kwn sy kki die da bengkk2 , kki sy elok lg😂