FIRST BABY ❤

scn masa 5 months ritu ?, now da 27 week 2 days ? due date 24/5 baby boy ? , mmy² semua due date bulan berapa ?

FIRST BABY ❤
68 Balas

Wahh baby boy , sy dh 29week 1day tpi scan doctor ckp baby Girl btul ke ? Confuse lah 😌 nak sangat baby girl 🙃 #MybabyFirst❤️❤️

Semoga sis dipermudahkan urusan bersalin ye. Aamiin 🤲🏻💕 Macam saya, saya dah bersalin tahun lepas. Due 15/10/19, bersalin 30/9/19 🤗

Duedate 06/06...now 28week++ Scan kt kk baby kepit Scan kt swasta dye tnjuk testis kt mama🤭🤭🤭

25/6 tapi baby masih tak nak tunjuk gender. Doctor cuma predict je baby girl tapi tak nampak clear😭

4y ago

tulah, setiap kali scan dia kepit kaki

Sama bulan.. Hihi.. Saya edd 19/5/20 .. Tapi kena bersalin awal.. 5/5/20 .. Sebb ada gdm..

Sy 12.5 due... Insyallah ikut duit.. Sllu tk ikut.. Bby frist 36w 4d..... Yg no2 tk thu...

Saya 7hb5..insyaAllah bby boy. Yg 1st girl.. Ni second harap2 btl boy.. Hihi

Sye due date buln 6,ari tu scan xnapk... huhuhuhu..tahniah sis...

Wahh raya pertama eaa. Tahniah sis. Semoga semua dipermudahkan aamiinn

Tahniah sis.. Sy 33 week 3 days.. Due 30/4 Baby boy juga 👶