PCOS & Hamil

Edited: Salah tarikh period & upt test... 30/5 doc check sy ada pcos. 13/6 dijangka period. 18/6 sy buat upt test dan double line terang gila. Saya fobia sbb 9/2022 pernah gugur kandungan tak menjadi. Ada sesiapa pernah mcm saya? PCOS tapi hamil. Sy belum pergi klinik utk scan. Otak ni fikir kan pcos susah nak hamil.

PCOS & Hamil
18 Balas

saya ada pcos & pernah ada endometriosis. alhamdulillah tahun ke-4 Allah izinkan pregnant natural pdhl rata² doktor ckp & info google bagitahu kalau ada endo solusi nk pregnant hanya ivf. jika Allah berkehendak tiada yg mustahil. selagi ada rahim peluang utk mengandung sentiasa ada. insyaAllah 😊