PCOS & Hamil

Edited: Salah tarikh period & upt test... 30/5 doc check sy ada pcos. 13/6 dijangka period. 18/6 sy buat upt test dan double line terang gila. Saya fobia sbb 9/2022 pernah gugur kandungan tak menjadi. Ada sesiapa pernah mcm saya? PCOS tapi hamil. Sy belum pergi klinik utk scan. Otak ni fikir kan pcos susah nak hamil.

PCOS & Hamil
18 Balas

Saya PCOS, endometriosis & ovarian cyst. Pregnant jugak even doctor cakap susah untuk pregnant. Pergi klinik untuk confirm pregnancy ya sis then call KK utk dapatkan appointment and proceed buka buku pink. Buang negatif mind set yg pcos susah nak pregnant. Kita kenal diri kita sendiri and be confident. Saya doakan yg terbaik untuk sis.

11mo ago

Check pcos boleh g klinik yg ada doc sakit puan and request utk scan rahim