Normal x kalo baby bergerak aktif non stop dah hampir sejam.. Mcm risau sbb biasa x mcm nie 😥

2 Balas

ada sakit apa2 tak?..sy sllu cmni...sbb tnda2 sy nk jtuh sakit esk..contoh dlaman sy pnas..saya xrsa..mgkin ad rsa dlu..esk ye sya demm pnas..kli kdua ank aktif non stop ..sya cirit birit...

2y ago

Mcm tu yer..harap2 xde ape laa. Sy risau sgt mlm td kot terbelit tali pusat ke ape sbb xnampak baby kat dlm perut. Hehe.. Terima kasih sis atas respons

Still gerak non stop lagi tak?

2y ago

Kot awk ada makan pedas2 kot