Perut baby kecil

28minggu preggy. Doktor cakap haritu ukur lilit perut baby kecil sedikit. Tp yg lain semua ok. Apa yang perlu saya makan utk seimbangkan tumbesaran baby di dalam perut ya? Next two weeks saya ada appointment lagi dengan pakar utk kenalpasti semula perut baby dalam perut.. bantu saya..

1 Balas

Sis boleh amalkan vitamin C. Contohnya setiap hari mesti makan atau minum jus buah. Makan ubat yg kk bagi bersama air buah. InsyaAllah, baby akan besar (tak terlalu kecik)