alhamdulillah selamat lahirkan seorang puteri ❤️

28.10.2022 @ 10.40 pg

alhamdulillah selamat lahirkan seorang puteri ❤️
12 Balas

alhamdulillah..tahniah puan😍slmt berpantang... SubhanaAllah comeinya😍😍😍😍mg mmbsr dgr sihat dan mnjd ank solehah buat ibu ayah...Allahuma aamiin Ya Mujib❤️

Wahh.. Tahniah. Kita sma tarikh lahir la baby.. N skrg anti pn tgh menghitung hari utk melahirkan😁

alhamdulillah...tahniah sis..slamat berpantang..masyaAllah..comel nya baby 😍😍😍😍

Alhamdulillah selamat berpantang yaa☺️💕 sepatutnya due baby bila tu puan?

Tahniah ! Gebunya. Doakan anak saya gebu macam ni jugak 😍😍😍😍😍

Tahniah puan! Selamat berpantang dan semoga puan dan baby sihat walafiat.

tahniah sis🥰 selamat berpantang semoga sehat selalu ye baby

Best nya gegel 😍 tahnial selamat berpantang sis

lahai comelnya☺️ selamat berpantang ibunya💜

alhamdulillah tahniah.. selamat berpantang sis