gdm

28 week pregnat tp perut mcm kecik.. kontrol sgt diet sbb gdm.. risau pulak kalu baby kecik.. ada sapa2 tak alami masalah yg sama? Byk makan kang takut gula tinggi? brp berat normal janin 28week?

2 Balas

28 week kalau berat 1 kilo pun normal je . Baby saya ni kecik jugak , tapi doktor scan dia kata baby okey je

Perut kecik xpe. Asalkn baby sihat. Cek up baby dr kate ok x? Mkn mknn sihat, jgn diet yg xsihat sis