2cm

27hb mlm g hospital sbb perut mengeras kerap ad la jgk sakit tp xde la kuat....dr check semua jln dah 2cm tp xde tanda bersalin lg mcm pecah ketuban ke kuar lendir just mengeras je...dr bg blik sbb klau masuk wad dr kata nnt ddk lama dlm wad..28hb ntah la xde rasa pape mengeras tu jln yg dah bkk 2cm tu bley ttp blik ke?skrg saya pregnant 37week 2 ari

1 Balas

boleh sis sbb jln xbkk lg . klau nk msok labour room pn xbole lg tu . da 5cm bru bole. kdg sakit tu normal asl kn bby aktif .