38week3day

Nk tnya ibu2 skalian..ari rbu mngu lps bukaan dh admd wad..sbb bukaan dh 2cm..tp dr. bg discge sbb xde contration..plbagai cara dh cuba..snanam.,brjln,tp tetp xde contration lg..ibu2 ada pglman x.bukaan 2cm nk ke strusnya agk lma .

2 Balas

Kalau 2cm mmg doc bagi discharge.. cuba la sis berjalan lama sikit lepastu bersama dengan suami, pujuk baby suruh keluar.. insyallah boleh. 2cm nak ke 3cm sikit lagi.. semoga dipermudah..

kalau first baby mmg akan amik masa