Minum air gula

26hb nie kena pegi KK minum air gula 😣 kenapa mesti minum air gula Dahla saya tak suka manis hm Start mlm tu pukul 10 dah tak bole mkn minum sampai la pegi kk jam 7 kena ambil darah minum air gula kena tunggu berapa jam lagi? Saya nie tak tahan klu tak mkn tolong saya TT#mommybuntu

20 Balas

Macam saya..lepas minum air gula..nurse suruh tunggu 2 jam lagi untk ambil darah..so santai² husbn dlm kereta..dh la tak leh makan dlu..aduii seksa nya bila tengok makan kt kedai makan😫..nk buat mcam mna dh mmng mcm tu..nk hilangkn rasa lapar dn loya tu..saya tengok fon dan tidur dlm kereta smpai la cukup jam nk ambil darah..lepas selesai smua..fuhh gembira nyaa hati dh boleh mkan turun jerr kk terus beli makanan..mkan dlm keta😂😂..tp sejam kemudian..sedia plastik laa..mutah dlm keta..habis laa air gula yg diminum😅