Minum air gula

26hb nie kena pegi KK minum air gula 😣 kenapa mesti minum air gula Dahla saya tak suka manis hm Start mlm tu pukul 10 dah tak bole mkn minum sampai la pegi kk jam 7 kena ambil darah minum air gula kena tunggu berapa jam lagi? Saya nie tak tahan klu tak mkn tolong saya TT#mommybuntu

20 Balas

suka @x kna minum jga tu air gula.dri situ nurse dpt thu samada kita ada gdm atau x.klau ada kna buat bsp.sya kna gdm time preggy yg ke2 ni.wlaupun penat ulang alik g klinik tp kna kuatkn dri jga tuk bby..harap lpas beranak gdm lari jauh2

4y ago

yaa saya dah minum air gula rasa dia tak la teruk sedap ja mungkin haus kali haha

sis kne bwe something untuk di mkan selepas ambik drah kali ke dua n xpuase da...mcm sy pon kne wt cm tu lw x sy jd lapar sgt bdn jd tketar2 n ase nk pitam...

mnum kol 8 pastu puasa ag. kol 10 dtg ag amik drh pastu bole mkn..tmpt sy air gula dy sdp...mnum tnpa henti😆😆....pastu da sudh rilex skjp bru bgun

sy pun takut..15hb ni kena amik air gula jam 7 pagi. 😢😢 yng sy risau ni sy ada gastritis. pandai bergegar kalau terlalu lama puasa makan.

sy minum air gula terus dah pening dan loya. tak mampu nak jalan. terus masuk kereta dan tidur. lepas 2 jam bangun dan pergi check

sy 7hb kne mnum air gula.. knp kne minum?? sy x suka manis.. boleh pening kpla klo mnum manis. 😩

lps 10 mlm boleh lg minum air masak.. pagi2 kena sampai klinik awal, klu x lagi lama nak menunggu..

Utk cek kalau ibu ada gdm (kencing manis) atau tak. Mmg begitu kaedahnya klu nk detect wak.

Sy kne g kk 8 hb ni mnum air gula untuk frst baby.. Doa kan sy tk muntah 🌷

be strong....for your baby