Minum air gula

26hb nie kena pegi KK minum air gula 😣 kenapa mesti minum air gula Dahla saya tak suka manis hm Start mlm tu pukul 10 dah tak bole mkn minum sampai la pegi kk jam 7 kena ambil darah minum air gula kena tunggu berapa jam lagi? Saya nie tak tahan klu tak mkn tolong saya TT#mommybuntu

20 Balas

kalau takut lapar minum air mineral je . saya haritu lagi puasa dri kol 9 mlm , 9 pagi baru g klinik minum air gula tu pun igt sekejap je sbb first time mnum air gula tuptup kene tnggu lgi 2jam hahaha tunggu turn minum air gula tu dah setengah jam last last balik umah kol 12 mcm tu baru dpt makan haha

4y ago

saya dah minum air gula hari tu lagi