czer..

24/7, lahirlah puteri sulung kami..alhmdulillah..wlaupn bkn scr normal.. Ibu2 yg prnh ad pnglmn czer ad tips x utk penjgaan bks czer n mknan yg sesuai nk cpt smbhkn bhgian czer luar n dlm..tq mommiesss..

2 Balas

Ntahlah.. Saya pun dah 4 bulan lepas czer.. Nyeri2.. Dlm perut walaupun luka luar nampak dah elok.. Bila rasa tempat luka pun masih sakit lagi

5y ago

Dah 4 bulan masih nyeri"lagi apalagi sya baru 1 bulan bersalin czer ..moga kuat menghdapi segala kesakitan yang kita rasakan..sekarang Aamiin