ubat...!!!

24 weeks dah dapat ubat kencing manis.. So sad..!! Risau pun ada bila dah kena telan ubat ni.. Apa akan jadi pada baby n ibu?? Ada kesan ker?? Mnanti kena serah diri awal ke?? Mcm2 lam otak tgh fikir.. Help me... Mcm mna ea saya nak control kencing manis ni.. Boleh bagi pendapat tak???

1 Balas

Pkara biasa da skrg ibu2 kna gdm .awak kira lwt da mkn ubat mgkn gdm x brpa tggi atau lwt d kesan..kwn sy 8w buka buku pink lps tu start insulin..tggi sgt gula..ini kdg2 bkn dr pmknn tapi prubhn hormon ketika mgandung..