First preggy

23week ..twins?

42 Balas

HI tahniah! Alhamdulillah sy pon first preggy n skrg 17 weeks. Twin jgk. Nmpk masa first scan time 10 week. Doc ckp mgkin MCDA twin.. ada dua kantung😁

5y ago

Ouhh..Tahniah mommy ..sy DCDA ..2 kantung 2 uri ..skunk dah selamat melahirkan bln 7 baru niey ..alhamdulillah😍

tahniah.. ❤ seronoknya dpat twins.. klau sya dpat twins kali ni tros ikat.. ckup dh 4 org.. 😚

5y ago

alhmdulillah ..terima kasihh ..moga² ada rezeki dpt twin jugak ..hehee

Berapa berat badan/bmi awak sblm preggy twin ni ye? Sbb sy bace klw nak twin bmi ideal adalah 25. Betul ke?

5y ago

Ok ideal la tu

tahniahhh...smg smuanya selmat n dipermudahkn.best nya dpt twins .de keturunan twins dlm fmly ke?

5y ago

aminn ..terima kasihhh ..ada sis ..sepupu twin☺️

Wah sma kita sis...Sy pun kmbr juga sis 22week😄😄😄... Tahniah sis☺

5y ago

Sy 2 kantung 2 urii ..hehee

Congrats for your twins. How much weight did you gained when pregnant with twins?

5y ago

Sorry to be specific from 4 month to 5 month?

alhamdulillah... tahniah.😍😍😍😍 sebelum ni scan dapt detect tak

5y ago

terima kasihhh ..scan masa 14week nmpak dah☺️

alhamdullilah..tahniah..bestnya twins..mmg dari awal dah tau twin ke sis

5y ago

tq☺️masa 14week tahu twins ..

tahniah, tanda hamil kembar pe yew sis? 😊😊

5y ago

alhmdulillah☺️

Alhamdulillah. Tahniah sis. Semoga d permudahkan sehingga bersalin ;)

5y ago

Tq mommy😊amin ya rabb❤️