1st Pregnancy

18/12/2021 - Samar2 31/12/2021 - Makin terang ❤️ #Alhaamdulillah #1st_pregnacy #6w2d Semoga Allah pelihara anakku dalam kandungan ini. Aamiinn YRA 🤲

1st Pregnancy
17 Balas

Best nye😍sy masa 23/12 tu cek upt samar mcm 1st gmbr sis.. sy berharap sgt nk tgk line terang sbb sy pnah gugur lst yr then nov 2021 pnah chemical pregnancy sekali.. upt samar then makin hilang.. 😔moga ada hrapan utk tgk line terang lepas ni..

2y ago

Insyaa Aallah ada rezeki sis. dah check dah upt sis? mesti makin terang kan 🥰

Bila due sis? Congrats❤️ hihi sy skrg 6w dah scan hari tu utk confirmkn pregnancy kat klinik swasta

2y ago

baru scan last week due 30/8. hehe. congrats jugak sis. mesti beranak sama bulan dengan saya 🥰

nak tnye .. korang pregnant sakit tak susu ?? sy kdng2 sakit pinggang klo berdiri lme sngt ..

2y ago

takde plak. saya alahan muntah2 sakit kepala pening loya mual gastrik teruk. pinggang tu baring pun sakit 😆

Alhamdulillah... tahniah sis... sentiasa jg kesihatan ya... jgn buat keja berat2....

2y ago

Terima kasih sis. Insyaa Aallah 🥰

tahniah sis doakan saya ya kmrin cek msi sngt samar kena tnggu lgi lah buat msa ni

2y ago

terima kasih sis. dah retest upt ke ? insyaa Aallah kalau samar sis preggy 🥰

Tahniah awak.. jgn skip mkn folic acid smentara tnggu buka buku pink 😍

2y ago

Terima kasih awak. Insyaa Aallah. Hari2 makan sis 🥰

alhamdulillah tahniah sis, jaga diri elok2

2y ago

Thank you sis. Insyaa Aallah 🥰

tahniah..semoga baik2 saja semua nye 💞

2y ago

Terima kasih sis. Insyaa Aallah. Aaminnx2 🤲🥰

alhamdulillah , congrats awakkk ..

tahniah....br mgalami keguguran.

2y ago

Terima kasih sis. Yeke. kesiannyaa. Saya doakan semoga diberi zuriat lepas ni. Jaga kesihatan n pantang baik2.