23 weeks

23 weeks and selalu nak tido je ??? cepat sangat mengantuk ? apa nak buat ?

87 Balas

sama saya juga lepas mkn buat keje sikit dapat tilam terus nak tido..baru 22 w 3hari.time keje pun lagilah mcm nak tido je.kalau dah abis waktu rehat..nak buat keje cepat je rasa sakit belakang..kalau asyik duduk pun sama juga sakit juga..jadi Kene ada pergerakkan lah nampaknya setiap 5 minit ...lepas duduk bawak jalan..pastu duduk kejap ..buat balik jalan ..sebab nak elak naik berat badan..ni l luahan saya je..saya rasa semua bakal ibu pun ada pengalaman yg sama