23 weeks

23 weeks and selalu nak tido je ??? cepat sangat mengantuk ? apa nak buat ?

87 Balas

Saya plak ssah nk tdo mlm.. Tdo skjap pastu 3 4 pgi msti trjga smpy pgi.. Tak bley tdo dh.. Mcm mna nk bt ye.. Stress lak rsa sbb esok tu bngun msti moody, xlrt, kpla rsa berat..

2y ago

Apa apa pun semua berkaitan dengan mindset kita. Otak fikiran kita yg membuatkan kita bertindak. Kita fikir nak malas malas, badan pun jadi malasss