23 weeks

23 weeks and selalu nak tido je ??? cepat sangat mengantuk ? apa nak buat ?

87 Balas

Ambil supplement magnesium oil. InshaAllah, selamat untuk ibu mengandung ya. Sebab magnesium ni sebenarnya antara mineral yang paling penting untuk membantu fungsi tubuh badan. Nak nak lagi ibu hamil, 10% dari sumber magnesium ibu akan diambil ke anak ya.. Magnesium ni pula mudah sangat susut dari badan sebab tu la mudah rasa letih, hilang mood.. Tak sedap badan lagi.. Cuba la cari magnesium sebagai tambahan untuk tubuh badan

2y ago

Jenis magnesium apa yg sesuai ya sis?