Selalu rasa lapar

22wk .. perut sntiasa rasa laparr .. baru lpas makan .. 15minit kmudian lapar lagii ? siapa yg sma mcam sya ??

1 Balas

saya start 25week baru rasa mcmtu? baru makan, lapar balik. tapi boleh makan sikit je sebab perut dah membesar dgn jaya nya. kena sentiasa standby food dlm beg. ni berat pun naik dengan jaya nya ? 5 kilo naik dlam sebulan ?

2y ago

sis naik banyak kena dtg klinik 2kali sehari tak? dr/ nurse advice apa? sbb sy pun mcm sis