girl or boy

22 week . jgn kecam ye. nak tanye ibu2 yg dah ade pengalaman. sbb doktor tak bagitau pun. saye segan nak tanye.

girl or boy
11 Balas

Kalau segan bertanya, sampai bila bila sesat jalan. Itulah gunanya checkup. Masa untuk berinteraksi. Doc jauh lebih banyak ilmunya daripada ibu ibu yang berpengalaman 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

inshaAllah boy..alahai sis..masa check up..jgn segan2 nk ty doc...ty la byk2 apa2 kemusykilan..insyaAllah..doc akan jwb dan trgkan pd kita supaya kita lebih jelas dan fhm..baru la balik rmh hati tenang & tenteram.. 😊😊😊

Boy, masa checkup jgn segan jgn malu nk tnye sis, kalau tidak smpai anak 2,3,4 tktau. Tnye je gender apa, okay ke tidak, uri dkt mana, kepala dkt mana, air ketuban ckup ke tnye je sis

Sy pun mcm ni lebih kurg. Mcm boy je 😂 sy tye Dr masa tu kt KK , Dr kata awal lagi. Tp dlm hati tgok mcm boy hehe

sis tanya ja masa Scan since you bayar heee

boy..nampak bentuk bebird dia.hehe

insya Allah boy ni 😊

Mcm boy..

boy😍

Bb boy