red book

Nak tanye kwan saye dah mngandung 28 week tapi dye still x buat red book lagi..sbb ade masalah keluarge..mcm mne ye

7 Balas

Dah 28w x g klinik lg.. Takut membahayakan nyawa anak dalam perut dan mommy juga.. Ubat2 supplement, vitamin yg doktor bagi juga sangat2 diperlukan.. Tlg ke kk yang terdekat secepat mungkin.. Dia just perlu ic mommy saja.

Macamana pun kena pergi juga demi kesihatan kandungan & ibu.. Kena marah atau tak belakang kira.. Dah selesai buat buku, rasa lebih tenang.. ☺️

Pergi je buat. Walau mcm mn pun , takut lmbt buat nnti ibu hamil atau kdgn ada prob. Hormon ibu mgdg kuat , takut ada kesan lain

Selalunya kna call bt appoitment dlu..tp kwn awak dh lmbt sgt tu terus je la ke klinik..

So ape yg perlu bawa..nk terus pegi klinik ke atau kne buat appoyment dulu

5y ago

Terus ke klinik.. Jangan tunggu lama

Better g klinik cpt. Tkot ad ape2 masalah.

Wajib pergi takut ada masalah apa². .